CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Mula Dengan Nama Allah...

SALAM....

JOM SANTAI....TENANGKAN MINDA..

JOM SANTAI....TENANGKAN MINDA..

SPA MINDA

Dengan rasa syukur dan sesuai dengan nama yang indah dan menenangkan datang ilham untuk menubuhkan 'Spa Minda' blog sebagai tempat santai minda bagi pembaca dan sahabat handai diluar sana boleh bertukar tukar pendapat dan buah fikiran yang boleh dimanafaatkan bersama. Semestinya Allah suka kepada keindahan dan kedamaian. Marilah kita mengindahkan 'Spa Minda' ini dengan tajuk tajuk seperti dibawah. Bak kata pepatah irama dan lagu tidak boleh dipisahkan, samalah juga keindahan dan kedamaian.

1. Ayat ayat indah dari Al Quraan dan Hadis dan kata nasihat sebagai santapan rohani.

2. Warna indah alam semulajadi, aroma dan irama alam yang boleh menenangkan jiwa dan perasaan.

3. Indah nya warna permata pada tubuh melambangkan kesihatan dan keceriaan.

4. Keunikan alat solek untuk mengindahkan wajah.

5. Corak yang menawan memukau pandangan untuk pakaian dan fesyen.

6. Indahnya bahasa ibunda dan bahasa puitis, pantun, seloka,sajak dan nyayian (tidak berunsurkan seksual).

7. Aroma aroma yang menyelerakan didapur bonda, respi orang lama dan baru.

8. Membentuk tubuh yang menawan dan minda yang cerdas dengan senaman dan bersukan.

Dengan terilhamnya tajuk tajuk diatas saya mengalu-ngalukan bakat yang terpendam yang selama ini hanya berlegar di minda sahaja.

Jadikan Blog 'Spa minda' sebagai jambatan ilmu yang boleh kita manafaatkan bersama sampai bila-bila. InsyaAllah ........Sekian, salam perkenalan dan bersantai minda.......

Sunday, April 25, 2010

SELAMAT HARI JADI MAMA


"sELAMAT hARI jADI mAMA..!!!."
Jam satu tengah malam 25hb/4, tiba-tiba aku terkejut ada kek di depan hidung aku dan ucap selamat hari jadi dari anak-anak aku... sungguh aku terperanjat dan sangat terharu...terima kasih pada anak yang sentiasa menyayangi aku...mereka lah harta dan nyawa hidup ku...!! Cuma yang sedih sikit..anak sulung ku tidak bersama...tapi suaranya je bersama..call aku ucap salamat hari jadi dalam sekitar jam ini juga...

Dari semalam aku dapat ucapan selamat hari jadi..dari kawan-kawan dan buah hati...oppss...! Yang pasti kekawan dari Happening Group Tag... Yati dari Perth Australia... pagi2 ni Jass... Kekawan ku ada lah nadi hidup ku...aku doakan mereka dalam rahmat Allah selalu... terima kasih semua...aku amat menyayangi mu semua...!!!!

0 comments: